Rólunk

Pálya

 

A 26-os út mellett, Miskolc irányába haladva a város szélén található, közvetlenül a körforgalom előtt, a volt Szaniszló Autókereskedés helyén.

 

Aszfalt, 180 méter hosszú, 3 különböző technikájú részre bontható, melyek között megtalálható a technikás, és egyszerű, gyors szakasz is.

Mindkét oldalról gumival szegélyezett, számítógépes időmérővel ellátott. A köridőkről a verseny végén nyomtatott időeredmények vehetők kézhez.

Mindenkinek biztosítunk bukósisakot, illetve pamut maszkot.

 

Gokartok

6 db Osztrák gyártású, korszerű Hubi-Kart típusú gokarttal rendelkezünk, melyek Honda GX270cm3-es, 4 ütemű, 9 LE-s motorokkal vannak szerelve. Nincsenek visszafojtva, mindegyik 4200-as fordulatszámra be vannak állítva, így az azonos teljesítmény biztosított.

A motorok teljesen burkoltak az égési sérülések kizártak.

A teljes, erősített bukókeret rendkívül biztonságossá teszi a gokartozást. A biztonságot tovább fokozza az elektronika, melynek köszönhetően, nem rendeltetés szerű használat, vagy mások veszélyeztetése esetén távirányítással lassíthatóak, leállíthatóak. Mindegyik gokart el van látva biztonsági övvel, mely a biztonságot tovább fokozza.

3 gokart állítható üléssel rendelkezik, az alacsonyabb, illetve fiatalabb vendégeink is igénybe tudják venni. Tapasztalatunk szerint 135 cm feletti személy, már élvezhetően tudja használni.

 

Áraink

 

Alapár 8 perc: 1.500 Ft.

 

Pályabérlés: 30 perc (3X10 percre megbontva)

5 gokartra 20.000 Ft.

4 gokartra 16.000 Ft.

 

Elegáns plasztikkártya formában ajánljuk visszatérő vendégeinknek, valamint kiváló ajándékötlet névnap, születésnap, ballagás és egyéb alkalmakra, hogy felejthetetlen élménnyel lepd meg szeretteid.

 

10 alkalmas: 12.000 Ft.
20 alkalmas: 23.000 Ft.
50 alkalmas: 56.000 Ft.

(bérletek 1 fő részére szólnak, nem ruházhatók át, továbbá 90 nap a felhasználhatóság. 

Lehet
őséget adunk saját gokarttal érkező vendégeinknek is: 
Egész napos pályahasználat: Hétvégén 3.500 Ft.

Hétköznapokon 2.000 Ft.

(Saját gokart csak abban az esetben lehet használni, ha bérgokart nincs a pályán.)

 

Vállaljuk versenyek, céges csapatépítő tréningek megszervezését, melyekre az ár, személyes egyeztetés alapján kerül megállapításra.

 

Versenyek árai, a kihirdetés alapján kerülnek megállapításra.

 

Egyéb

 

Igény esetén lehetőség van bográcsozásra, szalonnasütésre, melyhez előre egyeztetett időpontban az alapanyagokon kívül a kellékeket biztosítjuk.